Splošni pogoji


Kako kupovati

V polje količina vnesemo število izdelkov, ki jih nameravamo kupiti. Z gumbom "Dodaj v košarico" potrdimo število izdelkov in jih s tem tudi vnesemo v virtualno nakupovalno košarico. Potem kliknemo "Ogled košarice", kjer se nahajajo kupljeni izdelki. Tukaj lahko nakupovalno košarico še urejamo in sicer lahko spreminjamo količino izdelkov, ali pa izdelke odstranimo iz košarice. Če se odločite za nakup, kliknite na "Blagajno", zdaj je potrebno vnesti vaše prijavne podatke v kolikor ste se že pred tem registrirali v našo prodajalno, če pa ste novi kupec, se lahko registrirate zdaj. Po uspešni prijavi imate pred sabo seznam naročenih izdelkov, skupni znesek izdelkov, stroške dostave in končno ceno. Na naslednji strani lahko še dodate komentar na nakup in s klikom na oddaj naročilo zaključite nakup.S tem je elektronski del nakupa zaključen. Vrednost nakupa in vaši podatki so posredovani v spletno trgovino.


Pogoji poslovanja

Spletno trgovino »www.speedmanbox.si« upravlja podjetje BIO-TOP d.o.o.

BIO-TOP d.o.o.

DOBJA VAS 114A

2390 RAVNE NA KOROŠKEM

Matična številka: 5617243000

Davčni zavezanec: DA

Davčna številka: SI64852644

TRR: SI56 0247 0001 2961 652, BIC:LJBASI2X (NLB d.d.)


Naročilo/pogodba zavezuje podjetje BIO-TOP d.o.o., Naročila sprejemamo v spletni »www.speedmanbox.si«, tel: 02 82 22 512.Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu spletne trgovine. Naročniku je po želji na vpogled. Kopijo lahko prejme po navadni ali po elektronski pošti.

Možnosti plačila:

  • plačilo po predračunu z »nakazilom na TRR«


Zagotavljamo vam, da je vsak nakup v spletni trgovini varen. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.Stroške pošiljanja (poštnino) zaračunavamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.. Ob dostavi blaga prejme kupec originalni račun z vsemi potrebnimi podatki. Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe pisno podjetju v 14. dneh od prejema blaga na naslov info@speedmanbox.si ali po navadni pošti na naslov sedeža podjetja. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete se ji vnaprej odpovedati. Pri pogodbah sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14. dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 30. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Izdelke nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun. Spletna trgovina vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je to mogoče, najkasneje v 14. dneh od dneva vrnitve blaga. Spletna trgovina »www.speedmanbox.si« BIO-TOP d.o.o., se obvezuje, da bo varovala vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). S klikom na gumb "Potrdi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Pritožbe, pohvale in reklamacije, sprejemamo na info@speedmanbox.si, po pošti na sedež podjetja. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, bo spor reševalo pristojno sodišče v Slovenj Gradcu. Dodatna vprašanja in težave, lahko naslovite na sedež podjetja ali po telefonu: 02 82 22 512